Juwelen En Accessoires Gemaakt Uit Polymeerklei

Leer vanaf nul hoe je een juweel of accessoire uit polymeerklei op maat maakt. En ga naar huis met minstens 4 unieke stukken!

Wat gaan we doen?

Oorringen, armband, ketting of zelfs een sleutelhanger het kan allemaal.

Fimo klei (ook polymeerklei genoemd) is een ovenhardende klei waarmee je je creativiteit de vrije loop kan laten om het juweel van je dromen te maken.

Jij maakt, met een beetje van mijn hulp, tijdens deze workshop ongeveer 4 juwelen (afhankelijk van complexiteit). Droom je van Big and Beautiful of hou je van Stoere Studs, bijna alles is mogelijk.

We leren hoe we de klei voorbereiden, kleuren mengen, hoe we onze juwelen vormen en eventueel hoe ze een extra touch versiering mee te geven. Na het bakken zorgen we er samen voor dat je naar huis kan met een mooi setje juwelen in een mooie verpakking.

Hoe lang duurt de workshop?
De workshop duurt gemiddeld 3.5 uur. Hoelang het precies duurt kan variëren, dat is afhankelijk van de hoeveelheid die je maakt, hoe handig je bent en de rest van je groep.

Voor wie is de workshop?
De workshop is voor iedereen vanaf twaalf jaar.

Wat krijgen we allemaal?

  • Koffie, thee, frisdrank.
  • Alle benodigdheden voor de oorbellen.
  • Leuk inpakmateriaal om je creaties in mee te nemen of er cadeautjes van te maken.
  • Een super gezellige dag!

Let op, deze workshop gaat pas door vanaf vier deelnemers.

Deze kan je leren maken!

Hier kan je enkele voorbeelden zien van wat er mogelijk is, maar laat je fantasie de vrije loop of ga op zoek naar inspiratie op pinterest of google. Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Samen laten we je wildste ideeën tot leven komen.